افراد ممکن است بخواهند قبل از افزودن گریپ فروت به رژیم غذایی خود با پزشک تماس بگیرند، زیرا می تواند با برخی داروها تداخل داشته باشد.
درباره فواید گریپ فروت بیشتر بدانید.
گریپ فروت میوه های ترش و مملو از ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامتی است. گریپ فروت می تواند صورتی، قرمز یا سفید باشد.
نصف گریپ فروت (154 گرم) حاوی مواد مغذی زیر است:
- 64.7 کالری
- 164 گرم کربوهیدرات
- 2.46 گرم فیبر
- 33.9 گرم کلسیم
- 13.9 گرم منیزیم
- 208 گرم پتاسیم
- 48 گرم ویتامین
فلاونوئیدهای موجود در گریپ فروت می تواند به محافظت در برابر برخی سرطان ها، التهاب و چاقی کمک کند.
یک مطالعه مروری نشان می دهد که ترکیباتی به نام فورانوکومارین موجود در گریپ فروت می تواند به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو و تومورها کمک کند و ممکن است از استخوان های سالم حمایت کند.
برخی تحقیقات از این بررسی نشان می دهد که فورانوکومارین های گریپ فروت ممکن است دارای خواص ضد سرطانی باشد که ممکن است به ویژه در برابر سرطان سینه، سرطان پوست و لوسمی موثر باشد. با این حال، محققان هنوز نیاز به انجام مطالعات بیشتری برای تایید این خواص دارند.
چگونه گریپ فروت بخوریم

سعی کنید تکه های گریپ فروت را به یک سالاد میوه اضافه کنید یا آب آن را در آب فشار دهید تا نوشیدنی درست شود.
مردم همچنین می توانند آب گریپ فروت خالص را از سوپرمارکت خریداری کنند.
متخصصان مراقبت های بهداشتی می دانند که میوه یک افزودنی بسیار مغذی، خوشمزه و راحت برای هر رژیم غذایی است. با بیش از 2000 نوع میوه در دسترس،کارشناسان ” میوه های پذیرایی کژال ” ( kajal slice fruit )به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.