پرتقال یکی از غنی ترین منابع ویتامین C است، با یک میوه متوسط 78٪ منبع مورد نیاز روزانه ویتامین C فرد را تامین می کند.
ویتامین C به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن عمل می کند. این ویتامین همچنین برای عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. با کمک به بدن برای جذب آهن از غذاهای گیاهی، عملکرد ایمنی را تقویت می کند.
بدن انسان نمی تواند خود ویتامین C بسازد، بنابراین افراد باید این ویتامین را از رژیم غذایی خود دریافت کنند.
یک پرتقال 140 گرمی نیز حاوی مواد مغذی زیر است:
- حدود 65 کالری
- 16.5 گرم کربوهیدرات
- 2.8 گرم فیبر
- 60.2 میلی گرم کلسیم
15 میلی گرم منیزیم
- 232 میلی گرم پتاسیم
- 82.7 میلی گرم ویتامین C

پرتقال همچنین حاوی سطوح بالایی از پکتین است که فیبری است که می تواند روده بزرگ را با اتصال به مواد شیمیایی که می تواند باعث سرطان شود و از روده بزرگ خارج کند، سالم نگه دارد.
پرتقال همچنین ویتامین های مفید زیر را فراهم می کند:
- ویتامین A، ترکیبی که برای سلامت پوست و بینایی مهم است
- ویتامین های B، از جمله تیامین و فولات، که به حفظ سلامت سیستم عصبی و تولید مثل کمک می کند و به ایجاد گلبول های قرمز خون کمک می کند.
نحوه خوردن پرتقال:
مردم می توانند پرتقال را به تنهایی به عنوان یک میان وعده با طراوت یا با نوشیدن یک لیوان آب پرتقال خالص بخورند. آب پرتقال را در خانه بگیرید یا یک مارک آب میوه تازه انتخاب کنید که روی برچسب آن نوشته شده باشد که از کنسانتره نیست.
مردم همچنین می توانند پوست پرتقال را در سالاد یا ماست یا به عنوان رویه غلات رنده کنند تا طعم بیشتری به آن اضافه شود.
متخصصان مراقبت های بهداشتی می دانند که میوه یک افزودنی بسیار مغذی، خوشمزه و راحت برای هر رژیم غذایی است. با بیش از 2000 نوع میوه در دسترس،کارشناسان ” میوه های پذیرایی کژال ” ( kajal slice fruit ) به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.
