برخی از مردم انار را یک “ابر غذا” می دانند. این انار سرشار از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است که به مبارزه با استرس اکسیداتیو که می تواند باعث بیماری در بدن شود کمک می کند.
یک مطالعه مروری در مورد فواید سلامتی انار نشان میدهد که انار دارای اثرات ضد التهابی است و ممکن است به محافظت در برابر بیماریهای مرتبط با مغز، مانند بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون کمک کند. این ممکن است به این دلیل باشد که انار حاوی سطوح بالایی از پلی فنول ها است.
تحقیقات مورد بحث در این بررسی همچنین نشان میدهد که انار ممکن است رشد سلولهای سرطان پروستات انسانی را محدود کند.

یک انار خام (282 گرم) حاوی مواد مغذی زیر است
- 234 کالری
- 52.7 گرم کربوهیدرات
- 11.3 گرم فیبر
- 666 میلی گرم پتاسیم
- 28.2 میلی گرم کلسیم
- 28.8 میلی گرم ویتامین C
یک عدد انار همچنین حاوی 46.2 میکروگرم (mcg) ویتامین K است. این ویتامین برای استخوان های قوی و سلول های خونی سالم ضروری است.
متخصصان مراقبت های بهداشتی می دانند که میوه یک افزودنی بسیار مغذی، خوشمزه و راحت برای هر رژیم غذایی است.با بیش از 2000 نوع میوه در دسترس، کارشناسان ” میوه های پذیرایی کژال ” ( kajal slice fruit ) به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.