میزان قند موجود در انواع میوههای زمستانی و تابستانی
یک راه سریع برای فکر کردن در مورد اینکه کدام میوهها دارای پایینترین سطح قند هستند، از این قوانین استفاده کنید. میوههایی که در ادامه این بخش معرفی خواهیم کرد از پایینترین سطح قند به بالاترین مقدار قند قرار گرفته اند:
کمترین قند در رده اول توت ها: اینها عموماً میوههایی با پایینترین سطح قند هستند و هم چنین دارای بیشترین میزان آنتی اکسیدانها و مواد مغذی دیگر میباشند. لیمو نیز در پایینترین رده قرار دارند.
کمترین قند در رده دوم میوههای تابستانی: طالبی، هلو، نارنگی و زردآلو در دومین رده قرار دارند.
کمترین قند در رده سوم میوههای زمستانی: سیب، گلابی، و مرکبات شیرین مثل پرتقال میزان قند متوسطی دارند. (لمون و لیمو نیز حاوی شکر پایینی هستند).
بیشترین قند در رده اول میوههای گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز، و انجیر تازه حاوی شکر زیادی هستند (گوآوا و پاپایا کمتر از بقیه است).
بیشترین قند در رده دوم میوههای خشک: خرما، کشمش، زردآلو، آلو سیاه، انجیر، و بسیاری میوههای خشک دیگر حاوی شکر بسیار بالایی هستند.

پایینترین میزان قند در چه میوههایی است؟
لیمو سبز (۱.۱ گرم شکر در هر میوه)
لیمو زرد (۱.۵ گرم شکر در هر میوه)
ریواس: ۱.۳ گرم شکر در هر میوه.
زردآلو: ۳.۲ گرم شکر در هر زردآلو کوچک.
کرن بری: ۴ گرم شکر به ازای هر فنجان.
تمشک: ۵ گرم شکر در هر فنجان.
کیوی: ۶ گرم شکر در هر کیوی.
توت فرنگی: ۷ گرم شکر در هر فنجان.
انجیر: ۸ گرم شکر در هر میوه.
گریپ فروت: ۸ گرم شکر در هر گریپ فروت.
میوههای با میزان قند متوسط چیست؟
نارنگی: ۹ گرم شکر در هر نارنگی متوسط.
شلیل: ۱۱.۳ گرم شکر در یک شلیل کوچک.
پاپایا: ۱۲ گرم شکر در یک پاپایا کوچک.
پرتقال: ۱۲ گرم شکر در یک پرتقال متوسط
طالبی: ۱۳-۱۴ گرم شکر در هر طالبی
آلبالو: ۱۳ گرم شکر در هر فنجان آلبالو. خواهد بود.
هلو: ۱۳ گرم شکر در هر هلو متوسط.
بلوبری: ۱۵ گرم شکر در هر فنجان.

بیشترین قند در چه میوههایی است؟
آناناس: ۱۶ گرم شکر در هر قطعه.
گلابی: ۱۷ گرم شکر در هر گلابی متوسط
موز: ۱۷ گرم شکر در هر موز بزرگ
هندوانه: ۱۸ گرم شکر در هر هندوانه
سیب: ۱۹ گرم شکر در یک سیب کوچک
انار: ۳۹ گرم شکر برای هر انار
گیلاس: ۱۸ گرم قند برای هر پیمانه گیلاس
انبه: ۴۶ گرم شکر در هر میوه
انگور: ۱۵ گرم شکر در هر فنجان
آلو سیاه: (۶۶ گرم شکر در هر فنجان)
کشمش (۸۶ گرم شکر در هر فنجان)
خرما (۹۳ گرم شکر در هر فنجان)
میوههای خشک شدهای هستند که شکر بسیار بالایی دارند.
متخصصان مراقبت های بهداشتی می دانند که میوه یک افزودنی بسیار مغذی، خوشمزه و راحت برای هر رژیم غذایی است. با بیش از 2000 نوع میوه در دسترس،کارشناسان ” میوه های پذیرایی کژال ” ( kajal slice fruit )به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.