10 مزیت چشمگیر سیب برای سلامتی

این میوه مغذی فواید متعددی برای سلامتی دارد. سیب ممکن است احتمال ابتلا به سرطان، دیابت و بیماری قلبی را کاهش دهد. تحقیقات نشان می دهد که سیب همچنین ممکن است به کاهش وزن کمک کند و در عین حال سلامت روده و مغز شما را بهبود بخشد.
سیب پرمصرف ترین میوه منبع معتبر در سطح جهان است.
از انواع قرمز شیرین، مانند رد دلیشز، فوجی، یا گالا، تا انواع سبز تند، مانند ننه اسمیت – مورد علاقه من با آب لیموترش و کمی نمک وقتی می‌خواهم یک میان‌وعده خوش طعم داشته باشم – یک سیب برای همه وجود دارد.
آنها معمولا در دستور العمل هایی مانند پای، کلوچه، کلوچه، مربا، سالاد، بلغور جو دوسر یا اسموتی استفاده می شوند. آنها همچنین یک میان وعده عالی یا گوه ای و آغشته به کره آجیل درست می کنند.
سیب علاوه بر تطبیق پذیری در آشپزی و رنگ ها و طعم های متعدد، میوه ای فوق العاده سالم و دارای خواص تحقیقاتی بسیاری است.

 

 

 

 

 

 

 

 10مزیت سیب چیست؟

 1 – مغذی

سیب به عنوان میوه ای با مواد مغذی در نظر گرفته می شود، به این معنی که در هر وعده مواد مغذی زیادی را فراهم می کند.

دستورالعمل های غذایی فعلی برای آمریکایی ها توصیه می کند روزانه 2 فنجان میوه برای یک رژیم غذایی 2000 کالری مصرف کنید و بر میوه های کامل مانند سیب تأکید کنید.

یک سیب متوسط ​​7 اونس (اونس) یا 200 گرم (گرم) مواد مغذی زیر را ارائه می دهد:

 

کالری: 104

کربوهیدرات: 28 گرم

فیبر: 5 گرم

ویتامین C: 10٪ از ارزش روزانه (DV)

مس: 6 درصد DV

پتاسیم: 5٪ از DV

ویتامین K: 4٪ از DV

همین وعده همچنین 2 تا 5 درصد منبع مطمئن DV را برای ویتامین های E، B1 و B6 فراهم می کند.

سیب همچنین منبع غنی پلی فنول ها، گروه مهمی از آنتی اکسیدان ها است. در حالی که برچسب های تغذیه ای این ترکیبات گیاهی را فهرست نمی کنند، آنها احتمالاً مسئول بسیاری از مزایای سلامتی سیب هستند.

برای استفاده بیشتر از سیب، پوست آن را روی پوست بگذارید، زیرا حاوی نیمی از فیبر و بیشتر پلی فنول ها است.

2 – کمک به کاهش وزن

سیب سرشار از فیبر و آب است که باعث سیری آن ها می شود.

در یک مطالعه منبع معتبر، خوردن سیب کامل سیری را بیشتر از مصرف مقدار مساوی آب سیب افزایش داد. این ممکن است به این دلیل اتفاق بیفتد که سیب کامل تخلیه معده را کاهش می دهد – سرعت تخلیه معده.

منبع معتبر تحقیقات همچنین نشان می دهد که مصرف سیب ممکن است به طور قابل توجهی شاخص توده بدن (BMI) را کاهش دهد، که یک عامل خطر مرتبط با وزن برای بیماری قلبی است.

جالب اینجاست که پلی فنول های سیب ممکن است اثرات ضد چاقی منبع معتبری نیز داشته باشند.

3 – مفید برای قلب شما

سیب با احتمال کمتر بیماری قلبی مرتبط است. تحقیقات نشان داده است که خوردن 100 تا 150 گرم در روز سیب کامل با احتمال کمتر بیماری قلبی و عوامل خطر مانند فشار خون بالا مرتبط است.

یک دلیل ممکن است این باشد که آنها حاوی فیبر محلول هستند. این فیبر همچنین منبع قابل اعتماد با احتمال کمتر بیماری قلبی مرتبط است.

دلیل دیگر ممکن است این باشد که آنها پلی فنول ارائه می دهند. برخی از این موارد ممکن است به کاهش فشار خون منبع مطمئن کمک کند. منابع معتبر مطالعات همچنین مصرف زیاد فلاونوئیدها را با احتمال کمتر سکته مغزی مرتبط دانسته اند.

مطالعه دیگری نیز خوردن سیب را با کاهش احتمال سکته مرتبط دانسته است.

4 – با احتمال کمتر دیابت مرتبط است

خوردن سیب همچنین ممکن است احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

مجموعه ای از مطالعات نشان داد که خوردن سیب و گلابی با کاهش 18 درصدی منبع مورد اعتماد در خطر دیابت نوع 2 مرتبط است. تنها یک وعده در هفته ممکن است خطر ابتلا به آن را تا 3 درصد کاهش دهد.

مقدار بالای پلی فنل کوئرستین در سیب می تواند این اثر مفید را توضیح دهد.

5 – کمک به سلامت روده

سیب حاوی پکتین است، نوعی فیبر که به عنوان یک پری بیوتیک در میکروبیوم روده شما عمل می کند، و یک روده سالم اغلب منبع معتبری برای سلامتی بهتر است.

از آنجایی که فیبر غذایی قابل هضم نیست، پکتین دست نخورده به روده بزرگ شما می رسد و باعث رشد باکتری های خوب می شود. به ویژه نسبت باکتریودیت ها به فیرمیکوت ها، دو نوع اصلی باکتری در روده شما را بهبود می بخشد.

تحقیقات جدید نشان می دهد که سیب با تغییر مفید میکروبیوتای روده می تواند به محافظت از منبع مورد اعتماد در برابر بیماری های مزمن مانند چاقی، دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سرطان کمک کند.

6 – کمک به پیشگیری از سرطان

آنتی اکسیدان های موجود در سیب ممکن است اثرات مفیدی در برابر انواع خاصی از سرطان ها از جمله سرطان ریه، سینه و دستگاه گوارش داشته باشند.

منبع معتبر تحقیقات نشان می دهد که این اثرات ممکن است به پلی فنل های سیب نسبت داده شود که سلول های سرطانی را از تکثیر باز می دارد.

علاوه بر این، یک مطالعه منبع معتبر در زنان گزارش داد که مصرف بیشتر سیب با احتمال کمتر مرگ ناشی از سرطان مرتبط است.

با این حال، برای درک بهتر ارتباط احتمالی بین سیب و پیشگیری از سرطان – به عنوان مثال، برای شناسایی مقادیر کافی و زمان خوردن، به تحقیقات انسانی بیشتری نیاز است.

 

7 – کمک به مبارزه با آسم

سیب های غنی از آنتی اکسیدان ممکن است به کاهش التهاب راه های هوایی مرتبط با آسم آلرژیک کمک کنند.

پوست سیب سرشار از آنتی اکسیدان کورستین است که می تواند به تنظیم سیستم ایمنی بدن و کاهش التهاب کمک کند. از نظر تئوری، این می‌تواند سیب‌ها را در برابر مراحل پایانی پاسخ‌های آسم برونشیال موثر کند.

با حمایت از این موضوع، مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که کورستین منبع معتبر ممکن است برای بیماری های التهابی آلرژیک مانند آسم و سینوزیت مناسب باشد.

با این حال، تحقیقات انسانی بیشتری در مورد این موضوع مورد نیاز است.

8 – کمک به محافظت از مغز

کورستین موجود در سیب ممکن است از مغز شما در برابر آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت کند.

یک متاآنالیز 14 مطالعه حیوانی منبع مورد اعتماد نشان می دهد که کورستین ممکن است برخی از خواص پیشگیرانه در برابر بیماری آلزایمر (AD) داشته باشد. با این حال، محققان برخی از روش‌های مطالعه را زیر سوال بردند و معتقد بودند که برای نتیجه‌گیری به تحقیقات بیشتری نیاز است.

به یاد داشته باشید که بیشتر تحقیقات به جای سیب های کامل بر روی یک ترکیب خاص تمرکز می کنند. بنابراین، قبل از اینکه بتوان نتیجه‌گیری کرد، به تحقیقات بیشتر، به‌ویژه در مورد اثرات سیب، هنوز نیاز است.

9 – کمک به بهبود سلامت روان

بر اساس یک بررسی سیستماتیک در سال 2020، مصرف بیشتر سبزیجات و میوه هایی مانند سیب ممکن است به سلامت روان شما کمک کند.

با این حال، این مطالعه نشان داد که اگر روزانه حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات بخورید، این مزیت به شما کمک می کند، که مطابق با توصیه های منبع معتبر دستورالعمل های رژیم غذایی آمریکا برای مصرف روزانه میوه و سبزیجات است.

علاوه بر این، یک مطالعه بریتانیایی در سال 2022 نشان داد که نوجوانانی که سبزیجات و میوه های کمتری در رژیم غذایی خود مصرف می کنند، سلامت روانی ضعیف تری دارند.

 

10 – کمک به بیماری های گوارشی

منبع معتبر تحقیقات نشان می دهد که خوردن میوه هایی مانند سیب ممکن است به کاهش احتمال ابتلا به بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) کمک کند.

مطالعات متعدد همچنین نشان داده اند که خوردن سیب می تواند به هضم بهتر غذا کمک کند، که ممکن است برای یبوست مفید باشد. اما میزان تأثیر ممکن است به نوع سیبی که می‌خورید بستگی داشته باشد.

سوالات متداول:

آیا خوردن هر روز یک سیب خوب است؟

سیب یک میوه فوق العاده مغذی است که فواید سلامتی متعددی دارد، بنابراین خوردن حداقل یک سیب در روز مطمئناً برای سلامتی شما مفید خواهد بود.

خوردن چند عدد سیب در روز مفید است؟

تعداد مشخصی از سیب که برای خوردن روزانه بهتر باشد وجود ندارد. دستورالعمل های آمریکایی برای تغذیه منبع معتبر حدود پنج وعده میوه و سبزیجات در روز را توصیه می کند که به طور مساوی بین میوه و سبزیجات تقسیم شود.

یک مطالعه منبع معتبر در مورد سیب به طور خاص نشان داد افرادی که حداقل یک سیب در روز می خورند به نظر می رسد به داروهای تجویزی کمتری نیاز دارند. با این حال، تحقیقات بیشتری برای بررسی این موضوع مورد نیاز است.

آنها سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان هستند. خوردن آنها با احتمال کمتر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن از جمله دیابت، بیماری قلبی و سرطان مرتبط است.

سیب همچنین ممکن است باعث کاهش وزن و بهبود سلامت روده و مغز شود.

حتی اگر برای درک بهتر اینکه سیب چگونه بر سلامت انسان تأثیر می‌گذارد به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما نمی‌توانید با این میوه خوشمزه، همه‌کاره و به راحتی در دسترس اشتباه کنید.

متخصصان مراقبت های بهداشتی می دانند که میوه یک افزودنی بسیار مغذی، خوشمزه و راحت برای هر رژیم غذایی است. با بیش از 2000 نوع میوه در دسترس،کارشناسانمیوه های پذیرایی کژال ”  ( kajal slice fruit )به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.

لوگوی فارسی صفحات داخلی 01

برای دنبال کردن یک سبک زندگی سالم تر، بسیاری از ما به میوه ها به عنوان یک جزء حیاتی از رژیم غذایی خود روی می آوریم. میوه ها دارای مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری هستند که همگی به تندرستی ما کمک می کنند. اما اگر به شما بگوییم یک روش ساده وجود دارد که می تواند فواید چشمگیر میوه ها را افزایش دهد، چه؟ به دنیای میوه های خرد شده آماده مصرف  خوش آمدید، یک روش جدید در دنیا برای استفاده راحت تر ، متنوع تر و اقتصادی تر استفاده از میوه ها  که نه تنها خواص طبیعی میوه ها را حفظ می کند، بلکه به علت تنوع ، میتواند برای بدن شما سرشار از مواد مغذی باشد..