خرمالو نوعی میوه پاییزی است که وقتی می رسند، گوشتی زرد مایل به نارنجی، بافتی نرم ژله مانند و شکلی شبیه گوجه فرنگی دارند. رنگ بیرونی آنها می تواند از زرد کم رنگ تا نارنجی پررنگ و قرمز متغیر باشد.
دو گونه اصلی خرمالو وجود دارد: فویو و هاچیا. خرمالو فویو صاف، سفت و آماده خوردن است. این برای برش دادن به سالاد یا استفاده مانند سیب مناسب است. خرمالو هاچیا به شکل بلوط است و زمانی که گوشت آن بسیار نرم تر است باید خورده شود.
اطلاعات تغذیه ای یک خرمالو در هر 100 گرم (گرم) به شرح زیر است:
کالری: 70
کربوهیدرات: 18.59 گرم
پروتئین: 0.58 گرم
چربی: 0.19 گرم
فیبر: 3.6 گرم
ویتامین A: معادل 8.1 میکروگرم
ویتامین C: معادل 7.5 میلی گرم
بتاکاروتن: 253 میکروگرم
بتا کریپتوکسانتین: 1447 میکروگرم
پتاسیم: 161 میلی گرم
فسفر: 17 میلی گرم
کلسیم: 8 میلی گرم
سدیم: 1 میلی گرم
آهن: 150 میکروگرم

خرمالو فواید سلامتی مختلفی دارد، از جمله:
1) ارزش غذایی
میوه های خرمالو سرشار از مواد مغذی و مواد معدنی هستند. غلظت آنها بین انواع خرمالو متفاوت است، اما اکثر انواع دارای غلظت بالایی از ماده مغذی کریپتوکسانتین بتا و پتاسیم معدنی هستند.خرمالو همچنین منبع خوبی از فیبر، فسفر، کلسیم، ویتامین C و ویتامین A است.
2)سلامت چشم
خرمالو دارای غلظت بالایی از ویتامین A است. مصرف ویتامین A با پشتیبانی از عملکردهایی که بینایی طبیعی را امکان پذیر می کند، برای سلامت چشم مفید است.ویتامین A همچنین به افراد کمک می کند تا در تاریکی بهتر ببینند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
3)سرشار از آنتی اکسیدان
خرمالو منبع عالی آنتی اکسیدان های قوی مانند کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها است. رژیم های غذایی غنی از این ترکیبات با کاهش خطر برخی بیماری ها از جمله بیماری قلبی و دیابت مرتبط است
خرمالو حاوی آنتی اکسیدان ها و تانن های فلاونوئیدی است که با کاهش فشار خون، کاهش التهاب و کاهش سطح کلسترول به سلامت قلب کمک می کند.

4)سرشار از فیبر
خرمالو سرشار از فیبر است، به خصوص اگر خشک شده باشد. مصرف فیبر می تواند به کاهش سطح «کلسترول بد» در بدن کمک کند.فیبر محلول، مانند آنچه در خرمالو یافت میشود، میتواند با کلسترول در سیستم گوارشی متصل شده و آن را از بدن خارج کند.
5)خواص ضد التهابی
میوه خرمالو دارای خواص ضد التهابی است. مطالعه ای روی موش ها نشان داد که خواص آنتی اکسیدانی خرمالو احتمالا التهاب و همچنین آسیب بافتی را کاهش می دهد.
ویتامین C موجود در خرمالو به ایجاد اثر ضد التهابی کمک می کند. ویتامین C با کاهش اثر بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت و سرطان پروستات ارتباط دارد.
متخصصان مراقبت های بهداشتی می دانند که میوه یک افزودنی بسیار مغذی، خوشمزه و راحت برای هر رژیم غذایی است. با بیش از 2000 نوع میوه در دسترس،کارشناسان ” میوه های پذیرایی کژال ” به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.