سه دقیقه مطالعه : میوه خشک آیا برای شما مفید است؟

میوه خشک: آیا برای شما مفید است؟

3 دقیقه مطالعه

میوه‌های خشک از دیرباز به‌عنوان منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد استفاده قرار می‌گیرند که می‌توانند در تمام طول سال ماندگاری داشته باشند. سوابقی وجود دارد که فرهنگ های ایرانی و عربی بیش از هزار سال پیش از زردآلو خشک استفاده می کردند. در آمریکای شمالی، گیلاس خشک و زغال اخته به پمیکان (  pemican در میان سرخ پوستان امریکا به گوشت کوبیده و خشکانده گفته میشود ) اضافه شد تا مردم را در سفرهای طولانی در قرن نوزدهم حفظ کنند.

میوه خشک  چه به مخلوط با مواد غذایی دیگر  یا به تنهایی مورد استفاده قرار گیرد،  غیرقابل انکار در سراسر جهان محبوب است.

 

روش های مختلفی برای خشک کردن میوه وجود دارد. یکی از قدیمی ترین آنها این است که میوه خود را زیر نور خورشید قرار دهید و به طور دوره ای بچرخانید تا رطوبت به طور یکنواخت تبخیر شود. پختن در فر فرآیند خشک شدن را سرعت می بخشد، اما اگر مراقب نباشید، سوزاندن میوه آسان است. یکی از روش های مدرن استفاده از دستگاه آبگیری مواد غذایی است. آنها سریع، کارآمد هستند و بیشتر حدس و گمان را از فرآیند خارج می کنند.

از هر روشی که برای خشک کردن استفاده شود، محصول نهایی غذایی است که دوام بیشتری دارد، در برابر پوسیدگی مقاوم‌تر و بسیار خوش طعم است. اما آیا سالم است؟ برای پاسخ به آن، بررسی دقیق‌تر حقایق تغذیه‌ای میوه‌های خشک ضروری است.

 

اطلاعات تغذیه

طیف وسیعی از میوه‌های خشک موجود در بازار وجود دارد که همگی دارای پروفایل‌های مغذی متنوعی هستند.

یک فنجان میوه خشک مخلوط تقریباً حاوی:

کالری: 480
پروتئین: 4 گرم
چربی: 1 گرم
کربوهیدرات: 126 گرم
فیبر: 8 گرم
شکر: 106 گرم

به طور کلی، رایج ترین ریز مغذی های موجود در میوه های خشک عبارتند از:

ویتامین A
ویتامین C
کلسیم
آهن
پتاسیم
به عنوان مثال، کشمش به دلیل داشتن ویتامین C و آهن شناخته شده است. از طرف دیگر آلو، ویتامین A بیشتری دارد.

 

فواید بالقوه میوه های خشک برای سلامتی

ریز مغذی های موجود در میوه های خشک با چند فواید مختلف برای سلامتی مرتبط است. این بدان معنی است که این خوراکی های شیرین فقط کالری خالی نیستند.

سلامت چشم

ویتامین های C و A در پیشگیری و کند کردن پیشرفت آب مروارید مفید هستند. ویتامین C همچنین با پیشگیری از دژنراسیون ماکولا( (AMD or ARMD) شایع ترین علت کوری در جهان است!) مرتبط با سن مرتبط است.

پیشگیری از پوکی استخوان

کلسیم برای حفظ استخوان های سالم ضروری است، به خصوص اگر در تلاش برای جلوگیری از شروع پوکی استخوان هستید. یکی از میوه‌های خشک که دارای کلسیم بسیار خوبی است، کیوی است.

بارداری سالم

ثابت شده است که رژیم غذایی غنی از آهن برای یک بارداری سالم حیاتی است. در دوران بارداری، بدن نیاز به جذب مقادیر زیادی آهن دارد، یعنی بیشتر از حد معمول نیاز به مصرف دارد. زردآلو خشک را برای آهن امتحان کنید، زیرا یک فنجان حاوی  3.5 میلی گرم آهن است.

 

خطرات بالقوه میوه های خشک

تقریباً برای هر نوع میوه خشک موجود، نگرانی‌های سلامتی با غلظت بالای قند، کربوهیدرات و کالری آن‌ها همراه است. وقتی میوه را خشک می کنید، تمام مواد مغذی آن را در یک بسته کوچکتر متمرکز می کنید. این بدان معناست که برای رسیدن به آستانه کالری میوه تازه، میوه خشک کمتری می خورید.

افزایش وزن

در حالی که میوه خشک سرشار از فیبر است، محتوای قند بالای آن در واقع می تواند منجر به افزایش وزن شود. میوه تازه گزینه بهتری است. در میوه های تازه، محتوای فیبر بالا با محتوای آب بالا همراه است. هر دوی این عوامل به شما کمک می کند تا سریعتر احساس سیری کنید و در نتیجه کالری کلی کمتری مصرف کنید.

نگرانی های دیابت

افراد دیابتی باید مراقب میوه های خشک باشند. همه میوه ها، تازه یا خشک شده، باید در هنگام تهیه برنامه غذایی در نظر گرفته شوند. میوه های خشک مخصوصاً باید در بخش های کوچک مصرف شوند.

متخصصان مراقبت های بهداشتی می دانند که میوه یک افزودنی بسیار مغذی، خوشمزه و راحت برای هر رژیم غذایی است. با بیش از 2000 نوع میوه در دسترس،کارشناسان ” میوه های پذیرایی کژال ”  ( kajal slice fruit ) به طور مستمر فضای سلامت و تندرستی را زیر نظر دارند و زمانی که اطلاعات جدید در دسترس قرار می گیرد، مقالات خود را به روز می کنیم.

لوگوی فارسی صفحات داخلی 01

برای دنبال کردن یک سبک زندگی سالم تر، بسیاری از ما به میوه ها به عنوان یک جزء حیاتی از رژیم غذایی خود روی می آوریم. میوه ها دارای مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری هستند که همگی به تندرستی ما کمک می کنند. اما اگر به شما بگوییم یک روش ساده وجود دارد که می تواند فواید چشمگیر میوه ها را افزایش دهد، چه؟ به دنیای میوه های خرد شده آماده مصرف  خوش آمدید، یک روش جدید در دنیا برای استفاده راحت تر ، متنوع تر و اقتصادی تر استفاده از میوه ها  که نه تنها خواص طبیعی میوه ها را حفظ می کند، بلکه به علت تنوع ، میتواند برای بدن شما سرشار از مواد مغذی باشد..